Profesjonelle båtuteleiere og andre som låner ut sin fritidsbåt har helt sikkert stilt seg dette spørsmålet mange ganger. Men også når du vet at båten ligger fortøyd i havn kan det være kjekt å logge inn og se at landstrømmen er i orden, at lensepumpen ikke arbeider, eller kanskje du vil aktivere varmen før du tar turen ombord. Har du ansvar for utleie av mindre fritidsbåter bør du absolutt vurdere sporingssystem. Sikre deg mot farlig/feilaktig bruk, samtidig som du øker sikkerheten. Når ting går galt i småbåt skjer det ofte veldig fort. Mobilsamtaler med en person som er ukjent på stedet kan fort føre til misforståelser omkring posisjon.  Eliminér dette med GPS sporing.
©
 NorTrack  2006 Email:
NorTrack fraskriver seg alt ansvar for solgt utstyr/tjenester som blir misbrukt til ulovlig overvåking, eller på annen måte kompromitterende atferd i forhold til gjeldende lovverk.  NorTrack forbeholder seg retten til å ikke selge utstyr til personer og/eller organisasjoner hvor vi har grunn til å tro at dette vil bli benyttet til ulovlig overvåking.
06.09.2018 Nortrack har levert sporingsutstyr til flere båtutleiere i 2018, og bidrar til økt sikkerhet for >50 småbåter.    
TEMA
NYTT
Vet du hvor båten din er?
Kartutsnitt som viser sporingshistorikk for et fartøy
Kartutsnitt som viser sporede utleiebåter. Velg Nautisk kart for detaljert oversikt til sjøs. Nesten som AIS* men enklere å ta i bruk. (Trykk på bildene for full skala) *AIS(Automatic Identification System) klasse B er tilgjengelig for fartøy som ikke er pliktige til å føre AIS. Imildertid må fartøyet registreres hos Telenor Maritim radio for å få kallesignal og MMSI nummer. I praksis vil de færreste småbåteiere eller virksomheter med mange småbåter ønske å registrere en radiostasjon for hver enkelt båt.
Velg vanntett tracker til bruk i småbåt. GTR-388 har en IP-grad 67 og er en av markedets mest robuste trackere. <
Tar du ditt ansvar?